Lekker in je vel zitten
Floris vertelt zijn verhaal

Waar het begon

Op mijn zestiende kocht ik elke middagpauze een tosti en een KitKat Chunky. Daarnaast waren acht boterhammen nodig om mij de rest van de dag overeind te houden. Tot slot at ik tijdens het avondeten alsof ik die dag nog niks gegeten had. En wat denk je dat ik zag in de spiegel? Ik zag een (gespierde) spijker onder de pukkels die zich niet lekker in zijn vel voelde.

Mijn poging om hier verandering in aan te brengen waren fanatiek meedoen tijdens de gymles en op zijn snelst naar huis fietsen. Hier had ik wel lol in, maar dit leverde geen resultaat op. Mijn vader zag deze worsteling en hielp door met mij naar de dojo van Perry Ubbeda te gaan. Een week later stond ik met mijn veel te zware handschoenen tussen de doorgewinterde kickboxsers. Maar wat een respect was daar naar elkaar! Binnen no time voelde ik mij thuis én fitter.

Nu ben ik personal trainer

Na een jaar maakte ik mijn debuut in de dans- en sportschool. Dit in combinatie met mijn opleiding (Academie Lichamelijke Opvoeding) leerde mij de werking van het menselijk lichaam ontdekken. Wat een mooie tijd was dat! Mijn lichaam werd behendig door het dansen terwijl de fitnessuren mijn spieren sterker en strakker maakten. Nu zag ik een persoon in de spiegel die lekker in zijn vel zat.

Mijn transformatie vond ik intrigerend en besloot opleidingen te volgen om alles te leren over training, voeding en blessures (+behandeling). De proefpersonen die ik hielp sliepen beter, voelde zich fitter en raakte tussen de 0,6 en 1,7 kilo aan vet kwijt in twee weken. Dit gaf mij een enorme kick! En het aller tofste was dat andere mensen deze resultaten zagen. Hierdoor vroegen steeds meer mensen mijn hulp om weer lekker in hun vel te zitten. Nu, vijf jaar later als personal trainer, doe ik niets lever dan dat!

Hard werken

Lekker in je vel zitten is hard werken. Maar dit hoeft geen lang en frustrerend traject te zijn. Uit eigen ervaring weet ik dat de juiste handvatten belangrijker zijn. Doen wat voor jou werkt met behulp van kleine, eenvoudige aanpassingen. Ik weet samen met jou de ideale omstandigheden te creëren om vet weg te werken. Jouw lichaam wordt fitter, sterker en strakker. Ben jij klaar om samen met mij weer lekker in je vel te zitten?