Afvallen is zeg maar een dingetje
Zo help ik jou afvallen

Afvallen…

Grote kans dat je al eerder een poging hebt gedaan om te gaan afvallen. Als ik naar het merendeel van mijn klanten kijk is dat zeker het geval. Zij vertellen mij dat zij gewicht kwijtraakte, maar uiteindelijk terugvielen in oude gewoonten. En weer aankwamen… Zij weten nu dat het ook anders kan.

Er zijn drie hoofdingrediënten om efficiënt van lichaamsvet af te komen. Samen zoeken we exact uit hoeveel we van elk nodig hebben om jouw doel te behalen. Hierdoor voorkomen we drastische maatregelen die jou belemmeren op het werk, thuis en in je sociale omgeving. Zo wordt het afvallen gemakkelijk en goed vol te houden.

Training


Ieder mens beweegt anders en verdient een andere aanpak. Door het lichaam te analyseren kiezen we samen oefeningen die zwakheden aanpakken en vet verbranden. Door het gebruik van verschillende trainingsmaterialen zoals een slee, gewichten en Kettlebells zijn de trainingen telkens anders. De oefeningen hoeven helemaal niet ingewikkeld te zijn. Samen maken we de trainingen leuk, veilig en effectief.

Voeding


Voeding is de brandstof voor het lichaam, maar weet jij welke brandstof het best wert voor jou? Zonder de juiste brandstof raakt het lichaam uitgeput en ondervoed waardoor het behalen van jouw doel onmogelijk wordt. De FoodCamp helpt jou dit te ontdekken. De regels, recepten, boodschappenlijsten en theorie zijn compleet voor jou uitgewerkt. Na deze twee weken is jouw lichaam volgetankt en klaar om gas te geven.

Mindset


Om lekker in je vel te zitten moet je hard werken. Daarom gaan we tijdens de trainingen opzoek naar de manier hoe jij dit het best kan. Welke aspecten in een training vind je leuk en maken je gelukkig? Daar speel ik op in. Dit gaat je motiveren om door te gaan in plaats van op te geven. We gaan obstakels zeker niet uit de weg, maar opzoeken hoeft niet.